Jesse’s Dine Länsikeskus

Tiedote 4.9.2020                                                                                                                                                               Julkaisuvapaa 4.9.2020 klo 16:15

 

 

Jesse´s Dine Oy lopettaa toimintansa

 

Jesse´s Dine Oy on tänään 4.9.2020 jättänyt konkurssihakemuksen Varsinais-Suomen käräjäoikeuteen. Yhtiön toiminnan kannattavalle jatkamiselle ei koronaviruksen vaikutusten johdosta nähty enää edellytyksiä. Koko catering -liiketoiminta jouduttiin jo maaliskuussa ajamaan alas ja yhtiön liikevaihto putosi viimeisen puolen vuoden aikana 87 prosenttia.

Koska pandemiatilanteeseen ei ole näköpiirissä nopeaa muutosta, joutuivat yrittäjät tekemään vahinkojen minimoimiseksi todella vaikean ja sydäntä särkevän ratkaisun liiketoiminnan lopettamisesta.

Jesse´s Dine Oy haluaa kiittää asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan lähes kymmenen vuotta kestäneestä ajanjaksosta, jonka aikana yhtiö ja sen työntekijät ovat saaneet olla kehittämässä ravintola-alaa lukuisissa tapahtumissa kotimaassa ja ulkomailla. Kolmen lounasravintalon ohella Jesse´s Dine Oy on järjestänyt muun muassa kokkikouluja, viini-iltoja sekä monia erityyppisiä tilaisuuksia festareilla, saaristossa, jahdeilla ja asiakkaiden kotona.

Jesse´s Dine Oy:n yrittäjät ovat kiitollisia siitä, että ovat saaneet toteuttaa unelmaansa kasvattamalla yritystä ja työllistämällä monta hyvää ja taitavaa ravintola-alan osaajaa. Yrittäjät haluavatkin kiittää osaavaa ja ammattitaitosta henkilökuntaansa vuosien aikana yhtiön hyväksi annetusta työpanoksesta ja toimintansa mahdollistamisesta.

 

 

Aukioloajat

Korona epidemian vuoksi, olemme valitettavasti suljettu

 

 

 

 

 

 

 

Korona epidemian vuoksi, olemme valitettavasti suljettu

Lataa lounaslista tästä »