Kokki kotiin

Kun kokki tulee kotiin, voi emäntä vaihtaa vapaalle | Turku, Naantali

Olisiko mieluisa yllätys, jos kotiisi ilmestyisikin ammattikokki, joka valmistaisi sinulle ja ystävillesi vaikkapa illallisen?

Hyvästä ruoasta nauttivalle ystäväporukalle kauniisti asetellut, herkulliset ravintola-annokset ovat elämys. Isäntäväki saa kerrankin keskittyä seurusteluun ja ruoasta nauttimiseen. Ihanaa olisi varmasti myös, että keittiö olisi puhdas, kun kokki lähtee!

Suomen keittiömestareiden puheenjohtaja Ulla Liukkonen arvelee, että kokki kotiin -palvelut ovat yleistymässä Suomessa. Ihmiset haluavat kiireiseen elämäänsä luksusta ja käyttää vähän vapaa-aikansa ystävien kanssa seurusteluun eikä hikoilemiseen patojen äärellä.

Koko paketti meiltä

Jesse’s Dine tuo mukanaan kaiken astioista ja ruoantekovälineistä raaka-aineisiin, kattaa, kokkaa ja tarjoillee. Menu laaditaan asiakkaan toiveiden mukaan. Ruokalajeja voi olla kolme tai vaikka kymmenen. Asiakas voi nimetä joitain lempiraaka-aineitaan, ja me laadimme menun niiden pohjalta kommentoitavaksi. Alkoholijuomia Jesse’s Dine ei voi lainsäädännön takia toimittaa, mutta esimerkiksi viinisuosituksia me annamme.

Palvelun hintaan vaikuttavat muun muassa seurueen koko ja illallisen sisältö, kokin tekemän työn määrä ja lisäpalvelut. Paikalle voi tilata kokin lisäksi, vaikka sommelierin kertomaan viineistä, ja asiakkaat voivat osallistua ruoanlaittoon. Esimerkiksi kolmen ruokalajin illallinen kuudelle henkilölle maksaa töineen keskimäärin
75 euroa henkilöltä.

Mikäli asiakas haluaa kokkishow’n, tarvitaan hyvin vähän etukäteen tehtyjä esivalmisteluja. Jos ei, esivalmistelut tehdään lounasravintola Jesse’s Dinessä. Muun muassa leikkaaminen, paistaminen ja annosten esillepano tapahtuvat joka tapauksessa paikan päällä.

Räätälöimme illastanne unohtumattoman elämyksen!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!