Ajankohtaista

#isinkeittiöstä

Nyt voit tehdä tilauksesi helposti netissä,
täyttämällä linkin takaa avautuvan tilauslomakeen.

Lue artikkeli

Herkullinen pastakastike ilman lihaa – kokeile soijabolognesea

Moni voisi luulla, että kyseessä on maukas jauhelihakastike, mutta ei – tämän maukkaan pastakastikkeen yhtenä pääraaka-aineena onkin soijarouhe. – Tällä kastikkeella voi myös halutessaan hiukan huijata lapsia, sillä tämä maistuu ihan samalta kuin tuttu jauhelihakastike, kertoo keittiömestari Jesse Söderlund. Söderlundin luotsaaman kokkiohjelman neljännessä jaksossa tehdään koko perheelle sopiva edullinen ja maistuva kasvisruoka, soijabolognesekastike, joka tarjoillaan […]

Lue artikkeli

Maailman nopeimmat lihapullat – näihin tarvitset vain kolme raaka-ainetta #isientekemääruokaa

Kukapa ei rakastaisin lihapullia? Lihapullat maistuvat sekä lapsille että aikuisille, ja ne sopivat niin arkiruuaksi kuin juhlapöydän tarjoiluiksikin. Keittiömestari Jesse Söderlundin luotsaaman uuden #isientekemääruokaa – kokkiohjelman kolmannessa jaksossa tehdään maailman nopeimmat lihapullat, joihin tarvitaan vain kolme ainetta! Lihapullien salaisuus on maustaminen – mutta nyt ei tarvitse häärätä monen eri maustepurkin kanssa. Tähän lihapullataikinaan nimittäin sujahtaa […]

Lue artikkeli

Täydellinen kumppani grilliruualle: pekoni-coleslaw -salaatti #isientekemääruokaa

Ensimmäiset kevätkaalit ovat täällä! Rapsakka ja mehukas kotimainen kevätkaali on mitä mainioin raaka-aine esimerkiksi klassiseen coleslaw-salaattiin. Keittiömestari Jesse Söderlundin luotsaaman uuden #isientekemääruokaa – kokkiohjelman toisessa jaksossa tehdään siis salaatti – mutta ei ihan perinteinen sellainen: Jessen reseptissä käytetään nimittäin paitsi majoneesia, myös rapeaksi paistettua pekonia. Tämän nopean coleslaw-salaatin valmistat kotona helposti, ja pekonin voi halutessaan […]

Lue artikkeli

Jessen supersuosittu lasagne – näin helppoa se on tehdä kotona! #isientekemääruokaa

Lasagnen tekemisen ei tarvitse olla poskettoman työlästä, sillä esimerkiksi valkokastikkeen voi valmistaa ripeästi pikasuurusteella, ja bolognesen ainekset voi jauhelihan ruskistamisen jälkeen vain sekoittaa keskenään ja keittää kastikkeen kypsäksi. Uutta makua lasagne saa ripauksesta kanelia ja maustepippuria. Uusi kokkausohjelma #isientekemääruokaa starttaa jaksolla, jossa keittiömestari Jesse Söderlund valmistaa supersuon saanutta lasagneaan. Kyseinen lasagne on myynnissä Jesse’s Dine […]

Lue artikkeli

Viikon lounas sekä lautasannokset Jesse`s Dine Liedossa

Jesse’s Dinessä nyt mahdollisuus nauttia lounaasta kahdella eri tavalla.

Lue artikkeli

Kevään kokkikoulu

KEVÄÄN KOKKIKOULU MENU
(TARJOUS VOIMASSA HUHTI JA TOUKOKUUN)

Lue artikkeli

Take away annokset noudettavissa Liedon toimipisteeltä

Jesse’s Dine take away annokset noudettavissa

Lue artikkeli

On taas aika juhlia Äitiä!

Jesse’s Dine antaa sinulle mahdollisuuden valita monta herkullista tapaa juhlistaa äitiä.

Lue artikkeli

Jesse’s Dinelle myönnettiin Menestyjä 2018 sertifikaatti!

Kauppalehti Oy:n tutkimus- ja analyysiyksikön, Balance Consultingin, menestyjäluokituksessa Jesse’s Dine Oy on taloudellisen suorituskykynsä perusteella luokiteltu menestyjäyritykseksi. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.

Lue artikkeli